Welk type verzorgende ben jij?

Fwiet! Bij Familiezorg O-Vl. gaan tal van verzorgenden aan de slag om het verschil te maken voor onze cliënten, elk van hen met hun eigen sterktes en kwaliteiten. Ben je benieuwd welk soort verzorgende jij bent? Doe dan nu deze quiz!

 

 • Jij bent een ... FLAMINGO!

  Als verzorgende weet je hulp te bieden in zelfs de moeilijkste omstandigheden.  Je bent een specialist in emotionele ondersteuning en probeert een glimlach te toveren op ieders gezicht. Je houdt van gezellige praatjes maken met collega’s en cliënten en je begeleidt bij voorkeur sociale en recreatieve activiteiten. Er kunnen geen flamingo’s genoeg zijn in de zorgsector!

 • Jij bent een ... PELIKAAN!

  Als verzorgende werk je goed samen met je team. Je bent betrouwbaar en staat vaak klaar om een collega te helpen. Door je luisterend oor ben je graag gezien bij cliënten. Je bent een harde werker en hebt veel verantwoordelijkheidszin. Samen met cliënten neem je hun dagelijks leven in handen. Een pelikaan zoals jij is heel welkom in de zorg.

 • Jij bent een ... ALBATROS!

  Als verzorgende ben je iemand waarop je kan bouwen. Je hebt veel uithoudingsvermogen, veel cliënten begeleiden geeft je energie. Je bent een expert in het managen van verschillende cliëntsituaties. Eventueel weekendwerk schrikt je niet af, je weet van een nood steeds een deugd te maken. Je bent een trouwe collega en werkt graag samen in een team. Als albatros ben je een echte aanwinst in de gezinszorg

 • Jij bent een ... KOLIBRIE!

  Als verzorgende vlieg je van de ene uitdaging naar de andere. Er is geen zorgsituatie die je niet durft aan te gaan. Je handelt snel en efficiënt en gaat met cliënten actief op zoek naar oplossingen om hun dagelijkse leven zo aangenaam mogelijk te maken. Een kolibrie heeft geen vijanden. Je komt op voor de belangen van je cliënten en collega’s. Een kolibrie is een echte meerwaarde voor het team.