Begeleiding

Je staat er niet alleen voor. In onze opleiding voorzien we verschillende vormen van begeleiding. Samen helpen wij jou groeien tot verzorgende/zorgkundige.

Individuele begeleiding

Je staat er niet alleen voor. Elke cursist krijgt een individuele begeleider toegewezen. Deze begeleider zorgt voor extra ondersteuning en gaat met jou in gesprek over hoe je je voelt tijdens de opleiding, hoe het verwerken van de leerstof lukt en waar je nog extra coaching kan gebruiken. Hij of zij helpt jou in jouw groei tot toekomstige verzorgende/zorgkundige.

Buddywerking

 

Samen staan we sterk. We merken dat veel cursisten steun aan elkaar hebben en elkaar vooruit helpen. Daarom zijn er in de opleiding buddymomenten waarop  cursisten elkaar uitleg geven over de kennis en vaardigheden die ze ontwikkelen in de opleiding. Hier wissel je informatie en ervaringen uit en geef je elkaar feedback.

 

Samenwerken

Taalcoaching

Tijdens de opleiding ga je heel wat informatie moeten verwerken. Is Nederlands niet je moedertaal of heb je moeite met het begrijpen van het lesmateriaal, kan je beroep doen op een taalcoach. Deze taalcoach biedt extra ondersteuning en helpt jou bij:

  • Stukken tekst die je niet goed begrijpt samen doornemen
  • Opdrachten nalezen
  • Samenvattingen controleren
  • Woorden uitleggen die je niet begrijpt, …