Centrum voor dagopvang Laurens

CDO Laurens is een erkend centrum voor dagopvang voor oudere personen met een lichte tot matige zorgbehoefte in Lokeren. Vanaf 65 jaar kan je bij ons in een gezellige en huiselijke sfeer genieten van een fijne dag samen met leeftijdsgenoten. De tijd die je bij ons doorbrengt geeft je mantelzorger de gelegenheid om even op adem te komen.

 

Een dag bij CDO Laurens

Centrum voor dagopvang Laurens (CDO) is een gezellige plek in Lokeren waar senioren samenkomen. Je kan er terecht voor opvang, gezelschap en een zinvolle dagbesteding. Kaart-, thema- en volksspelen, koken, geheugentraining, petanque, wandelingen maken, muziek beluisteren en samen op uitstap gaan ... Er is voor elk wat wils. Niets moet, alles kan.

Als het nodig is begeleiden onze verzorgenden de bezoekers bij:

  • toiletbezoek;
  • lichaamsverzorging;
  • maaltijden;
  • verplaatsingen van en naar CDO Laurens.

Voor wie zijn we er?

Voor 65-plussers die graag in het gezelschap zijn van leeftijdsgenoten. We werken nauw samen met andere zorgpartners, zoals artsen, verpleegkundigen en kinesisten.

Hoeveel kost het?

Je betaalt 3,50 euro* per uur. Verschillende ziekenfondsen voorzien een tussenkomst. Een warme middagmaaltijd kost 7,50 euro*, een broodmaaltijd 1,70 euro*.

* Alle vermelde prijzen onder voorbehoud.

 

uitstap CDO

Zorg aanvragen?

Voor een aanvraag of bezoek volstaat een eenvoudig telefoontje naar Leen De Rycke (09 225 78 83 of 0471 97 31 36) of mailtje naar cdolaurens@familiezorg.be.