Kraamzorg

Onze gespecialiseerde kraamverzorgenden staan je bij met raad en daad in de periode voor en na de bevalling.  Zo krijg je als kersverse ouder even wat ademruimte.

Hoe helpen we?

Met de komst van je baby breekt een spannende en ingrijpende periode aan. Tijdens de zwangerschap en voor & na de geboorte kan je beroep doen op de kraamzorg van Familiezorg O-Vl. We zorgen voor rust en vertrouwen, zodat je van de bevalling kan herstellen en extra kan genieten van die eerste weken met je kindje.

  • Wil je even op adem komen en rustmomenten inbouwen voor jezelf?
  • Wil je graag ondersteuning of advies bij de verzorging van je pasgeboren baby?
  • Wil je extra handen bij de verzorging van je meerling?
  • Wil je na de bevalling zo snel mogelijk naar huis?

Onze kraamverzorgende luistert naar jou en biedt graag antwoord op je pré- en postnatale vragen. Er is extra zorg en aandacht voor meerlingen, kwetsbare zwangerschappen, vroeggeboorte en medische complicaties bij moeder of kind.

 

Mama met baby en dochter
Charlotte
cliënt
Na een moeilijke bevalling was de kraamzorg echt welkom. Ik kon op mijn gemak wennen aan de nieuwe situatie en tijd doorbrengen met mijn dochtertje, zonder me zorgen te hoeven maken over het huishouden.

Hoeveel kost kraamzorg?

We komen graag bij jou langs voor een kennismakingsbezoek, bij voorkeur tijdens je zwangerschap. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Je betaalt een inkomensgerelateerd uurtarief van maximum 9 euro per uur. Je mutualiteit of (hospitalisatie)verzekering geeft wellicht een financiële tegemoetkoming.

 

Verzorging baby

Ik wil kraamzorg aanvragen

Doe je aanvraag hier. We nemen zo snel mogelijk contact op.