Dag van de Schoonmaak 2021

18 juni is Dag van de Schoonmaak. Vandaag zetten we al onze poets- en huishoudhulpen in de bloemetjes!

Dag van de Schoonmaak 2021

GENT, 18/06/21 - Op 18 juni viert Familiezorg O-Vl. dit jaar Dag van de Schoonmaak, een dag om alle huishoudhulpen en poetshulpen extra in de bloemetjes te zetten voor het belangrijke werk dat ze elke dag verrichten.

De Dag van de Schoonmaak werd 21 jaar geleden in het leven geroepen om meer aandacht en waardering te vragen voor het schoonmaakpersoneel. Poets- en huishoudhulpen verrichten belangrijk werk. Toch krijgen ze niet altijd het respect en de waardering die ze verdienen. Daarom grijpt Familiezorg O-Vl. deze dag aan om al haar poets- en huishoudhulpen extra te bedanken.

“Schoonmaken is vakwerk en verdient respect.”, vertelt Mieke Ruys, algemeen directeur van Familiezorg O-Vl. “Daarbij waren de omstandigheden het laatste anderhalf jaar extra uitdagend. Toch bleven onze medewerkers steeds aan het werk en konden onze cliënten blijven rekenen op een kraaknette woning, een gezellige babbel of een lekkere maaltijd. Ze vormen hierbij een cruciale schakel in de zorgketen. Daarom willen we onze poets -en huishoudhulpen vandaag extra bedanken voor hun harde werk.”

 

Dag van de Schoonmaak 2021

dag van de schoonmaak