Verzorgende aan huis in Sint-Niklaas in combi met avondronde

Als verzorgende aan huis ondersteun je personen met een zorgbehoefte op verschillende levensdomeinen zodat ze kwaliteitsvoller thuis kunnen wonen. 

 

Contract
Onbepaalde duur
Working hours
30u-38u

Wat houdt de job in?

Help jij graag mee aan een betere thuis voor personen met een zorg- en ondersteuningsbehoefte? Dan ben je van harte welkom bij Familiezorg O-Vl. Wij bieden thuiszorg aan verschillende cliënten, bijvoorbeeld ouderen, personen met dementie, personen met een beperking, personen in palliatieve fase & personen met een psychische kwetsbaarheid. Tevens is er ook kraamzorg en meerlingenzorg aanwezig binnen het team.

Als verzorgende zorg je op een doelgerichte en actieve manier voor meer levenskwaliteit bij jouw cliënten. Je gaat met hen in gesprek, bepaalt samen concrete zorgdoelen en gaat na wat ze zelf nog kunnen en waar ondersteuning nodig is.

De zorgdoelen variëren van het huishouden, het dagelijks leven, de fysieke gezondheid, de persoonlijke verzorging, het sociaal netwerk versterken tot het mentaal welzijn. Concrete taken voor de verzorgende zijn bijvoorbeeld wassen, strijken, helpen met eten en aankleden, cliënten vervoeren, administratie opvolgen, naar de markt gaan, de buurt verkennen en boodschappen doen. Verder heb je aandacht voor het psychisch functioneren van jouw cliënten en signaleer je eventuele problemen.

Om de twee weken kom je met de collega’s uit jouw team samen om de planning te overlopen, ervaringen te delen en zorgsituaties te bespreken.

Solliciteer nu

Interesse? Solliciteer nu!

Ik wil solliciteren

Naar wie zijn we op zoek?

  • Een zorgzame, cliëntgerichte en verantwoordelijke collega die houdt van zelfstandig werken met een sterk team als achterban. 
  • Iemand uit de regio die zich zelfstandig  kan verplaatsen in de regio van Sint-Niklaas.
  • Aan deze vacature zijn er  avondshiften gebonden tot 21u00. Onderhandelbaar welke dagen jij kan opnemen
  • Een verzorgende met een passend getuigschrift. Via deze link kan je nagaan of jouw opleiding in aanmerking komt.

Wat kan je verwachten van ons?

  • Een gevarieerde en zinvolle job, een inloopperiode bij de start en een vormings- en coachingsaanbod. 
  • Een gezonde werk-privé balans: extra leeftijdsgebonden verlof, verlofperiode in afstemming met team, bespreekbaar uurrooster en werken dichtbij huis.
  • Loon volgens barema PC318.02 (b2b) en overname relevante anciënniteit.
  • Een warme, familiale en respectvolle werkomgeving met een verantwoordelijke die jou ondersteunt.
  • Kilometervergoeding voor verplaatsingen in opdracht.
  • Groepsverzekering