Coördinator opleidingscentrum

De coach/medewerker VTO levert een fundamentele bijdrage aan de leercultuur en zet mee in op het competentieversterkend werken vanuit de missie en visie van onze organisatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Contract
Onbepaalde duur
Working hours
32u

Wat houdt de job in?

 

 Als coördinator van het opleidingscentrum is jouw doel om het opleidingscentrum optimaal te laten functioneren doorheen het organiseren, opvolgen en bijsturen van de verschillende opleidingsinitiatieven.

Hij/zij heeft als rechtstreeks verantwoordelijke de directeur HR  

 

Vanuit de visie van empowerment en zelfmanagement

De coördinator komt tot de efficiënte en doelgerichte opvolging van de opleidingsactiviteiten, dit houdt in:

 • neemt de nodige initiatieven tot een vlotte planning en afstemming van de activiteiten (lessen, stages, examenperiodes, …).
 • doet de nodige voorbereidingen in functie van de geplande activiteiten 
 • komt tot efficiënt beheer van alle aan het opleidingengebeuren  verbonden dossiers, documenten en instrumenten

 

Inzetten op samenwerking

De coördinator zet in op samenwerking door

 • coördinatie, opvolging en bijsturing  van team in een coachende leiderschapsstijl die met goesting de leerdoelstellingen en jaaractieplannen realiseren.
 • coaching van medewerkers dat ze zich competent voelen en leerkansen benutten en zich goed voelen in hun job in evenwicht met hun persoonlijk leven.
 • ifv van de realisatie van de organisatiedoelstellingen tot constructief overleg en samenwerking intern te komen met de cursisten, lesgever, team selectie en rekrutering, en extern met de samenwerkende instanties
 • informerende en oplossingsgerichte communicatie met de dienst FZ om aan bepaalde noden en/of  obstakels een gevolg te kunnen geven

 

Samen creatief en innovatief aan de slag

De coördinator is creatief en innovatief aan de slag door:

 

 

 

 

Solliciteer nu

Schriftelijke sollicitaties met motivatiebrief en CV worden verwacht tegen 5 juli'21 Gesprekken zullen door gaan op 7 of 9 juli in de voormiddag.

Ik wil solliciteren

Competenties

 • Je werkt graag samen binnen een organisatie vanuit de missie en visie
 • Je werkt graag met groepen volwassen, inspireert graag mensen om nieuwe uitdagingen aan te gaan en je bent creatief en leert zelf ook graag bij.
 • Je bent communicatief vaardig en komt tot constructieve samenwerking. Verbindende communicatie, diversiteit, coaching en zelfreflectie zijn thema’s die jou niet vreemd in de oren klinken, en waar je graag op inzet.
 • Je kan je vlot aanpassen aan veranderende omstandigheden.
 • Je ontwikkelt ook graag (digitaal) cursusmateriaal en bent digi-vaardig.

Diplomavereisten/paritair comité

 

Diploma: Bachelor niveau - verloning overeenkomstig paritair comité 318.02 bij voorkeur  in een humaan wetenschappelijke richting of gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring in het VTO gebeuren of gelijkwaardig

 

Nuttige informatie

Verloning volgens paritair comité 318.02, niveau B1B

Extralegale voordelen: smartphone, laptop, ecocheques, volledige terugbetaling openbaar vervoer of sociaal abonnement, vergoeding verplaatsingen in opdracht, mogelijkheid tot leasing (elektrische) fiets, talloze bedrijfskortingen in diverse winkels